Címlap

Üdvözöljük a Naturista Strand-kempingben, Sziksósfürdőn!

 

 

Bővebben rólunk

 
 
 
 

Hírek, események

Kedves vendégeink, kedves gyerekek! Idén is május utolsó szombatján tartjuk a gyereknapot. Gyertek sokan, késő tavaszias, jó időt jeleznek! Nem fogtok unatkozni, Kata megint sokféle vidám játékot eszelt ki nektek:

Ma reggel ragyogó napsütésben kezdődött a kempingszépítő napunk. Önkéntes munkás vendégeink főképpen virágültetéssel és festéssel vették ki részüket a feladatokból - aminek a jutalma (a jól végzett munka örömén kívül) egy tányér gulyásleves lett. Este fél héttől össznépi sütögetésre várunk mindenkit a tűzrakóhelyen (sütni való húsokat, szalonnát, virslit mindenki hozhat magával, de a konyhán Misitől is lehet igényelni).

május 17
Néhány nap és elkezdődik idei kempingszépítésünk - e hét szombatján (május 20-án) - esti össztűzzel, közös együtt sütögetéssel! Jöjjön bátran mindenki, aki szívesen beszállna munkájával az idei jó hangulatú, közösségi kempingszépítésbe. Nem kell hozzá szakértelem, lehet pl kertészkedni, faházat festeni, füvet gereblyézni, virágokat hozni és elültetni. Vagy bármi más, kreatív módon bekapcsolódni.
(Idősebbek és kisgyerekek is elkezdhetik!)
Mindenki - aki részt vesz a munkában - vendégünk lesz egy adag finom ételre.