Csillaghullásnéző buli makettek vízre helyezésével, közös sütögetéssel és tüzijátékkal

Most szombaton végig kegyeibe fogadott minket az időjárás. Megtarthattuk mind az egyébként is tervezett naplemente- és hullócsillagnéző bulinkat, mind pedig az egy héttel korábbi Tó ünnepén készített makettek úsztatását (amit az akkor megérkező rossz idő miatt kellett elhalasztanunk).

Este hétkor a meghirdetett közös sütögetéssel indítottuk a bulit, s besötétedés után, kilenctől elkezdtük az egy héttel azelőtt elkészített vízi alkalmatosságok úsztatását a félsziget tövéből. A szél épp akkor gyengült annyit, hogy nem fújta el rajtuk a meggyújtott mécseseket – lenyűgöző látványt nyújtottak a sötétben ahogy világítva úsztak. (Ha ez gyorsasági verseny lett volna, azt is mondhatnánk, hogy a nyúl nyert, de nem arra ment ki a játék.)

Utána Attila fellőtte a rakétáit – kis lézershow kíséretében. Némely tűzijáték-rakétát a partról, másokat “hungarocell-uszályról” indított. Befejezésként a kemping bejáratánál játszhattak egy kicsit a tűzzel a piromániásabb (kis és nagyobb) gyerekek – végül még a recepció sem égett le! 🙂