Móka, játék, kacagás! Egész napos eseménysorozat gyereknap alkalmával, de minden korosztálynak!

Gyertek, ünnepeljük együtt a Szikin a gyermeki örömöt, a játékot és persze a legkisebbeket, a jövő generációját, a felcseperedő naturistákat.

Május 25. szombati, egész napos, délelőtt a gyereknap alkalmával a legfiatalabbakra szabott, este pedig a felnőtt korosztály számára összeállított rendezvényünket fogadjátok sok-sok szeretettel: “Legyen móka, játék, kacagás!”

Hagyományosan nálunk május utolsó szombatján tartjuk a gyereknapot. Így teszünk idén is és most sem leszünk a kicsiket szórakoztató versenyszámoknak, vetélkedőknek szűkében.

Reggeltől indul a biciklis lassúsági, óriás twister, bowling, hula-hopp, üdítőivó és ugrókötelezés, illetve darts-szal való lufieltaláló-verseny. Lufi-vízibomba, székfoglaló, maszk készítés és só-liszt gyurmázás fogja délelőtt, késő délutánig színesíteni a gyerekeknek tervezett programokat.

A jégköpésbe, ha jól viselkednek, még túlkoros gyerekek (“felnőttek”) is beszállhatnak. Animátoraink, többek között a legkisebbek tündére, Kóczán Kata fogja az animátor szerepét betölteni és a jó hangulatról, pörgésről gondoskodni.

17 órától, ha már mindenki bemelegedett, tovább fűtjük a hangulatot, a Szentes-i naturista szaunamesterek csapata (Kovács Krisztián/Simon Imre Márton/Rita BencsikHlbocsányiné Szentpéteri Anett) folytatják legendás felöntéseiket, illetve hangtál programlehetőség (Imre Mácsai) is a rendelkezésetekre áll mostmáron a Szikin! A garantált 4 darab szaunaprogramot mindössze 800,- Ft/fő ellenében élvezhetitek!

20 órától, (reméljük, most már a felnőttek is kedvükre pöröghetnek 😀 ) táncra perdülhet apraja-nagyja, – a zenét szolgáltatjuk hozzá!

Gyertek mindannyian, ünnepeljük a legkisebbeket együtt, egész nap!

Süssön rátok, (kicsikre és nagyokra egyaránt) a nap!

A Sziki Naturista Egyesület, a Szentes-i szaunamesterek és a Sziki csapatának közös rendezvénye