Vetélkedjünk a tó ünnepén, augusztus 11-én, szombaton!

Ahogy előző években megszokhattuk, idén is megszervezésre kerül Turbuk István barátunk ötlete alapján a Tó ünnepe nevet viselő több éves hagyományunk. Idén is számos szórakoztató programon vehetnek részt a jelentkezők.

Kiválasztjuk Sziki 4 legdélcegebb lovagját sörivó versennyel, akiknek abban a megtiszteltetésben lehet részük, hogy ők vihetik körbe a kempingben a tó királynőjét. Természetesen a királynőnek udvarhölgyekre is szüksége lesz.

Játékos tevékenységekből sem lesz hiány. Lesz vízi alkalmatosságok készítése (ezt már reggel el lehet kezdeni, szerszámot és hungarocell anyagot biztosítunk), akadályverseny, célba dobás lufira darts nyíllal, bújócska-fogócska és aknamező pároknak (ne ijedjen meg senki, ez utóbbi is a kemping terültén lesz, nem háborús övezetben), családi sífutás és vízhordás, pincér futóverseny. Délután latin táncbemutató lesz Szilviékkel. Este pedig vízre bocsájtjuk a korábban elkészült vízi alkalmatosságokat meglepetéssel és végül, Diszkóba és latin buliba várunk mindenkit.

Ne felejtse otthon senki a jókedvet és a humorérzéket! Ünnepeljük együtt a Tó ünnepét!