Mielőtt belevetnénk magunkat a szombatra meghirdetett eseményeink forgatagába, hadd ugorjunk egy pár hetet előre és engedjétek meg, hogy bepillantást nyújtsunk abba, mi minden vár még rátok az idén nyáron a Szikin!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Újvári Pincészet és fiatal lendületes borászuk, Pintér Tamás elfogadta a meghívásunkat és június 29.-én, szombaton egy csodálatos bő 3 órás borkóstoló eseménnyel fog minket megörvendeztetni!

Mivel ez a borkóstoló egy előzetes regisztrációhoz és egy jelképes részvételi költséghez kötött, kérünk titeket, jelezzétek igényeiteket mihamarabb Katona Diána felé. A pontos részleteken még dolgozunk, de az már biztos, hogy legalább 6 féle finom borból kóstolhattok, ezalatt Tamás egy élvezetes bepillantást nyújt nektek a borok és a borászat rejtelmeibe és még arra is szavazhattok, hogy melyik fajtákból kerüljön tartósan a büfé kínálatába!

Szóljon hát ez a művészhetet megkoronázó egész napos rendezvénysorozatunk az ÉRZÉKEKRŐL, hiszen lesz délelőtt kiállítás megnyitó és testfestés, délután 3 órás borkóstoló Pintér Tamással, az Újvári Pincészet borászával, ezek után pedig szauna és zenés-táncos nyári est!

További részletekkel időben jelentkezünk, addig is kövessétek az eseményeinket és élvezzétek a nyarat!

Süssön rátok a nap! I  Sziki

A Sziki Naturista Egyesület, az Újvári Pincészet, a Szentes-i szaunamesterek és Sziki csapatának közös rendezvénye