Főzőverseny a Szikin – egy gasztronómiai élménybeszámoló

Örömmel számolunk be a 2024-es Sziksósfürdői Naturista Strand és Kemping főzőversenyéről! Ez az esemény minden évben azokat az elkötelezett naturista főzőknek, szakácsoknak és gasztronómiai rajongókat értékeli, akik a legjobb ízeket hozzák létre a naturizmus világában. Ez az év sem volt kivétel, és büszkék vagyunk arra, hogy a résztvevők fantasztikus kreativitással és szaktudással tettek eleget a verseny kihívásainak.

Főétel, leves, desszert és tálalás kategóriákban voltak értékelve a finomabbnál finomabb ételek, – egyáltalán nem volt könnyű dolga a zsűrinek!  A kiosztott érmeken és az ajándék fakanalakon túl, biztosak vagyunk benne, hogy senki nem távozott sem éhesen sem szomjasan a helyszínről. Ennyi ínycsiklandozó és szemet gyönyörködtető finomságot talán még sosem láttunk az előző években, a zsűriasztal is tejesen új terítékkel és koncepcióval várta az induló csapatokat. Természetesen nem hiányozhatott a finom nedű sem a zsűriasztalról, múlt heti borkóstolós eseményünk, Pintér Tamás és az Ujvári pincészet ajándékai voltak a borok.

A csapatnevek terén sem volt hiány a kreativitásból, hiszen jelen voltak: Kendősök, Fűszervarázslók, Ízvilág, Cuppantósok, Csupasz csülök, Nyugati pomogácsok, Kalandorok, Family kosztosok, Lecsó Kolja és a Pindúr Pandúr.

Gratulálunk minden helyezettnek és résztvevőnek a 2024-es Sziksósfürdői Naturista Strand és Kemping főzőversenyén! Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk és hozzájárultatok az esemény felejthetetlenné tételéhez.

Délutáni lazulós programként nem maradhatott el a várva várt hangtál – relaxációs program sem, utána természetesen ismét voltak szaunaprogramok és este ismét hatalmas volt a buli, – fáradhatatlan csapat vagyunk!

Köszönjük mindenkinek, – süssön rátok a nap!

https://www.facebook.com/share/p/pss9d1Juw9HUQsZM/