Még mielőtt beharangoznánk jövő szombati eseményünket (ne feledjétek, előttünk a pünkösdi hosszú hétvége!), engedjétek meg, hogy köszönetet mondjunk a tegnapi kempingszépítésben résztvevőknek és a Sziki teljes rajongótáborának.

EGYSZERŰEN FANTASZTIKUSAK VAGYTOK!

Csodálatos érzés azt látni, hogy egy hívó szó hallatára mennyien és milyen lelkesen áldoztatok az időtökből arra, hogy ezt a mi kis közös paradicsomi helyünket együtt még szebbé tegyük!

Látván a temérdek mennyiségű általatok hozott palántát, virágot, facsemetét, gyümölcsfát és dísznövényt, amivel személyesen is hozzájárultatok e nemes célhoz, felemelő érzés tudni, hogy mennyien a sajátotokénak érzitek ezt a tündérkertet, a MI SZIKINKET!

Még az égiek is velünk voltak, az éjjel egy záporral is meghálálta a munkánk eredményét, de mostanra kisütött a nap és délre már csodás kora nyári strandidő várható!

S ha netán valakik titokban egy pár égig érő babszemet is elvetettek, azoknak szurkolunk, hogy mihamarabb az égig magasodjék, mint a hírnevünk!

Aki ezt meg nem hiszi, járjon utána, hisz egész szezonban minden nap nyitva vagyunk és további csodás programokkal várunk minden naturistát!

Süssön rátok és a frissen ültetett növényeinkre a nap!

Sziki Naturista Egyesület és a Sziki teljes csapata