Tökéletes strandidőnk volt a nyitóhétvégén – és azután is! Az ősszel tett ígéreteinket sikerült beváltanunk.

Két hét telt el a nyitóhétvége utolsó napja óta. Két nyárias hét – hiába volt még csak május első fele. Már a nyitáskor elég meleg volt a tó a fürdőzéshez – a harminc fokot közelítő (időnként el is érő!) levegő hőmérsékletéről nem is szólva. (Elég nagy kontraszt ez tavaly ugyanehhez az időszakhoz képest, akkor az egész első hónapunk hűvös és csapadékos volt.)

Azon kívül hogy már az április 28-ai, szombati nyitónaptól kezdve strandidőnk volt – így idén nem kellett szégyenszemre ruhában lennünk  -, megtartottuk szokásos szezonkezdő fórumunkat is. Ezen a személyzet új tagjainak bemutatása mellett beszámoltunk az őszi, zárófórumon tett kérések megvalósításáról:
Mikrohullámú sütő került a benti parkolóhoz közeli kis vendégkonyhához, felkerült az ötletláda a recepció melletti elsősegélynyújtó helyiség ablaka alá (ebbe nem meglepő módon ötleteket várunk). A kajakokhoz, kenukhoz vettünk új evezőket. Bérelhető napozóágyból hiány volt a forgalmasabb napokon – többek kérésére azokból is lett több vásárolva. Újítás hogy a nagy faház előtti (diófa melletti) kuka csak az összenyomott sörösdobozok (illetve energiaitalos dobozok) összegyűjtésére szolgál.

Remélhetőleg folytatódik a kitűnő idő (az esősebb, hűvösebb napok csak átmenetiek lesznek) és egy igazán strandra hívogató nyárnak nézünk elébe!