Holland barátainkat fogadjuk 07.18-án, szombaton és indul a Sport hét

Hagyományainkhoz híven a sporthét előtti szombaton este hattól holland vendégeink tiszteletére bulit szervezünk. A belépődíj most is egy produkció – egyének, párok, családok, kisebb baráti társaságok néhány perces előadásait várjuk. Viccet mesélhettek, pantomimezhettek, táncolhattok, színházi jelenetet adhattok elő. Bűvészkedés, akrobatika is belefér. Bármi, amivel egymást szórakoztatni tudjuk. Minden résztvevőt meghívunk egy vacsorára.

Kérünk titeket, minél előbb adjátok le szombaton a szervezőknek az előadni kívánt produkció címét és vázlatos tartalmát – ezzel nagymértékben megkönnyítitek a munkánkat.

2020.07.20-án pedig kezdetét veszi a XXXII. Nemzetközi Naturista Sporttalálkozó.

Hagyományainkhoz híven idén is megrendezzük sporthetünket. Hat napon keresztül ismét megmérethetitek magatokat egyéni- illetve csapatsportokban – a hetediken, vasárnap pedig eredményt hirdetünk. Persze ezen kívül lazulhattok, nyaralhattok (az időjárásra – úgy néz ki – nem sok panaszunk lesz), megismerhettek új embereket és találkozhattok olyan régi ismerősökkel akikkel csak az évnek ebben a szakában tudtok együtt lenni.