Trükkös az élet, az ember mindig tervez. Bíztunk benne, hogy kedvetekre lesz majd a tegnapi programösszeállításunk, de hogy Ti ekkora lelkesedéssel szaladtok bele az előttünk levő nyárba és az előttünk álló évekbe, arra még mi sem számítottunk!!!!

Ennél szebben aligha lehetett volna megünnepelni azt a naturista közösségi életérzést, amit már több mint 3 évtizede (1988-tól !!!) együtt építünk a Szikin!

Hihetetlenül sok régi sztorit hoztatok magatokkal, fényképek százaival készültetek a délutántól induló nosztalgiás délutánunkra. Az, hogy az albumokból és a fiókokból előkerült az a temérdek fotó, azt bizonyítja, hogy a szívetekben is mekkora hatalmas helyet foglal el szeretett helyünk, a MI SZIKINK! Legszebb nyaraitok emlékeit, régi és itt megalapozott barátságok történeteit, gyermekkori felvételek tucatjait hoztátok el nekünk – köszönjük Nektek! Hatalmas a kihívás, amikor legendákkal kell megméretnünk magunkat, de a lelkesedés, ami most is ott van mindenki szemében, azt mutatja, hogy sokan lesznek itt még, akik tovább éltetik ezt a közösséget!  S bár Szikis fűzfa ágából faragott görbebot csak a két legrégebben ide járó vendégnek jár (Sankóék és Irén: eme jelképes megtiszteltetés immáron megismételhetetlen!) és a régiek (kik már fentről tekintettek le közénk és emlékeitekben itt voltak veletek) egy emléktáblát is kapni fognak, a jövő naturista nemzedékei tovább viszik azt az életérzést, amit Ti itt felépíttettek! És ez a délután és este most már erről szólt:

Ugyanis a nosztalgiázás után már a SZENTESI ALLSTARS műsora következett, a SZAUNAMESTEREK léptek színre. Amíg a mesterek folyamatosan növelték a hangulatot és melegítették a kályhát, a hangtál programra már szép számban gyűlt össze a nép. Az ígért 4 darab szaunaprogram helyett végül 8 felöntéssel érkeztek, és így az esti buliba már mindenki kellőképpen előmelegítve csapott bele!

Itt már minden volt, mint a moziban! Fékezhetetlen buli kerekedett, énekeltétek a dalokat, csak a Tietek volt a táncparkett, úgy, ahogy már régóta szerettétek volna!

És hogy ebből is hagyományt teremtsünk és mindenki a sajátjának érezze ezt a tündérkertet, a MI SZIKINKET, a továbbiakban minden szombaton, kora délutántól induló változatos programokkal készülünk Nektek, – hisz egész szezonban minden nap nyitva vagyunk és várunk minden naturistát!

Süssön rátok a nap, maradjatok velünk és vessétek bele magatokat a nyárba!

Köszönjük Nektek, hogy itt vagytok velünk!

 A Sziki Naturista Egyesület, a Szentes-i Szaunamesterek és a Sziki teljes csapata