Május 18. szombati, egész délutános, estébe nyúló rendezvényünket fogadjátok sok-sok szeretettel: “Régen minden jobb volt!”

Amikor egy korszak véget ér, mindig kezdődik egy új! Ezzel a mottóval szeretnénk az idei eseménysorozatunkat indítani, – egy egész délutános, estébe nyúló rendezvénnyel!

Gyere nosztalgiázz velünk, hozd magaddal a legjobb sztorikat, a régi fényképeidet a kezdetekről és legfőképpen magadat. 15 órai kezdettel várunk mindenkit a büfénél, – élünk-halunk a jó sztorikért, mesélőként és hallgatóságként is.

17 órától, ha már mindenki bemelegedett, tovább fűtjük a hangulatot, a Szentesi naturista szaunamesterek csapata (Kovács Krisztián/Simon Imre/Bencsik Rita/Szentpéteri Anett) folytatják legendás felöntéseiket, illetve hangtál programlehetőség (Mácsai Imre) is a rendelkezésetekre áll mostmáron a Szikin! A garantált 4 darab szaunaprogramot mindössze 800,- Ft/fő ellenében élvezhetitek!

20 órától, (mert ki szeretne ezekután hazamenni??) a retró jegyében folytatódik az este kifulladásig: Retro DJ party ABBA-tól ZZ Top-ig.

Gyertek, mert csak együtt tudunk egy akkora bulit csapni, hogy 20 év múlva ismét elmondhassuk: “Régen minden jobb volt!”