Ismét büszkék lehetünk naturista versenyzőinkre

Június 11 és 14 között újra a horvátországi Porecs melletti Solaris kempingben rendezték meg az  Alpok-Adria Nemzetközi Sporttalálkozót. Idén kilenc fő képviselte a magyar naturizmust, akik négy fős ukrán támogatással kiegészülve szálltak be a versenyekbe.

Szerencsére az időjárás a találkozó mellé állt, nem lehetett rá panasz – ahogyan a svédasztalon felkínált ételekre sem, mindenkinek ízlett. A hangulat már csak ezek miatt is jó volt, a találkozások a régi ismerősökkel csak tovább emeltek rajta.

A versenyek tehát jó kedvvel kezdődhettek. S következő sportágakban lehetett indulni: pingpong, tollaslabda, futás, ügyességi kerékpározás, kötélhúzás, petanque, sakk, vízibicikli, röplabda. Csapatunkból kivétel nélkül, az összes versenyszámban indultak.

Az elért eredményekre idén se lehetett panasz, jó pár dobogós helyezést elhoztak a mieink:

  • Pingpongban első lett Gábor egyéniben, illetve Margóval párosban. A Laci-Mária páros második lett, Mária egyéniben szintén második.
  • Tollaslabdában a Laci-Mária páros harmadik helyezést szerezte meg.
  • Sakkban Andrii elvitte az első helyezést, Darinka harmadik lett.
  • Futásban Darinka és Szolja első helyezést, Gábor harmadikat ért el.
  • Ügyességi kerékpározásban Darinka első lett, Ira harmadik.

Gratulálunk a csapat tagjainak az elért eredményekhez! A jövő évi sporttalálkozóra már most elkezdhet edzeni bárki akit érdekel és részt venne rajta.