Változó időjárással, de sok versenyzővel folytatódott a sporthét kedden és szerdán

Kedden a sporthét második napját újra kellemes időjárással kezdtük, a legkorábban kezdődő sportágban, az íjászatban jó sokan mérettették meg magukat felnőttek, gyerekek egyaránt – még három éves versenyző is akadt.

Ezután elkezdődött a lábtengó. Utána kicsit romlott ugyan az idő, mégis jó néhányan beneveztek a lengőtekére.Elkezdődött a strandröplabda, és a többi, több fordulós verseny – azokat kivéve amik már hétfő óta folynak, illetve a tollaslabdát és gyorstollast (ezek az erős szél miatt akkor még nem indulhattak el).

Szerdára újra napos, melegebb idő lett, az 5 km-es futásnak se vetett gátat semmi (elvégre is nem gátfutás volt! 🙂 ), még ha eléggé szét is szakadt közben a mezőny. Rövid pihenő után újabb futás, a terepfutás következett. Ezen még többen vettek részt, mindenféle korcsoportból, mindkét nemből.
Még délelőtt elkezdődött a kötélhúzás – amit szerencsére a jó időnek köszönhetően meg lehetett a vízben tartani. Nehezen bírtak egymással az ellenfél csapatok, sokára dőlt csak el az eredmény (és néhány csapattag a vízbe) a legtöbb esetben.

Kora délután a Suzuki-tolóval folytatódott a nap – sokan tolták a kis kocsit: kicsi és nagy, férfi és nő egyaránt.
A már említett szép idő miatt (a szél is lecsendesült) szerencsére elkezdődhettek a tollas és a gyorstollas mérkőzései. (Természetesen a többi sportágé ugyanúgy folytatódott.)
A gyerekek között rajzban is verseny van, nagyon kreatív alkotások születtek a nap végére.
Este a nagy faházban a pókeré volt a főszerep – ami a sok versenyző miatt késő éjszakába nyúlott.

A csütörtök egy újabb fordulatot hozott, de erről majd legközelebb!

Az ide feltöltött képek erősen válogatottak – ezeknek a többszöröse készült. Azokat a képeket amin te szerepelsz, Katától tudod elkérni.
E-mail címe: koczankata16@gmail.com