Gyertek, csinosítsuk együtt szombaton a Szikit!

Idén is várunk mindenkit kempingszépítő napunkra, amit a pünkösdi háromnapos hétvége első napján, május 19-én szombaton tartunk.

S hogy mivel lehet beszállni? Elültetendő virágok, egyéb növények (akár hozott virágtartókba – akár megbeszélt helyre a talajba) mindig jó ötletnek bizonyulnak, de a szépítő tevékenységeknek csak a fantázia szab határt. Például a nagy faház déli oldalát szeretnénk kicsit szebbé tenni ágyásszegély földbeásásával, illetve dísznövények ültetésével. Bokrokat, facsemetéket más helyekre is tervezünk telepíteni, arról részleteket a helyszínen tudhattok meg. Ha sokan összejövünk, kevés lesz a meglévő kerti szerszám, ezért aki teheti (van neki, illetve elég autóval jön amibe befér) hozzon ásót, kapát, lombseprűt és kertészkesztyűt! Közös festés lehetősége is felmerült, ezért plusz ecsetek is hasznosak lehetnek.

A tóban lévő sekély gyermekpancsoló határát jelző bóját is tervezzük megtisztítani a lerakódásoktól – elég hosszú és aprólékos munka, oda is elkél a sok szorgos kéz! (Na meg persze a kefe, amiből szintén van néhány, de hogy biztosan elég legyen, hozhattok is magatokkal.)

Köszönjük előre is az idei együttműködést is! A hagyományokhoz híven – a szebb környezeten, a jól végzett munka elégedettségén kívül – most is lesz plusz jutalom: meghívunk mindenkit aki részt vállal a közös munkában Misi és Erzsi által főzött finom meglepetés egytálételre a konyhán!

Legyen jó időnk és jó kedvünk a közös tevékenykedéshez!