Ültess fát a jövőért! Kempingszépítés 2024

Reméljük, sejtitek, hogy az idei évtől sokminden másképpen lesz mint eddig. 🙂 Formáljuk közösen ezt az évindító és talán egyik legszebb eseményünket egy tényleges közösségi élménnyé és egy jelképes üzenetté magunknak és az elkövetkező naturista generációk számára!

Az eddigiektől eltérően az idei Kempingszépítés fő szponzora a Sziki Naturista Egyesület, akiknek hadd tolmácsoljuk itt a felhívását:

„Ültess fát! Hogyha mást nem, lombot ád. Árnyékában megpihenhetsz, gondot ő visel reád.”

Gyertek tehát, szombat délelőtt ültessünk el egy pár új fűzfát a tó környékén. A Sziki Naturista Egyesület gondoskodik továbbá friss virágföldről és elültetendő virágpalántákról is, ahogy ezt az elmúlt évekből ismeritek.

Ha mindig arra vágytál, hogy legyen egy saját fád, itt a lehetőség. Hozz egy gyümölcsfát – találunk neki helyet! Ha szeretnéd látni, hogy borul virágba a saját kezed által ültetett rózsatő, hozz egyet, ültesd el – mindannyiunknak örömet szerzel vele és szeretni fogunk érte!

Soha nem volt szebb és jobb pillanat arra, hogy mindannyiunk kedvenc helyét – szíve csücskét egy szebb és szerethetőbb hellyé tegyük közösen, magunkért és a többiekért! Tehát hozz egy cserép virágot, egy gyümölcsfát, pár palántát, de legfőképpen magadat – hiszen magunknak varázsolhatunk most!

A hagyományokhoz híven – a szebb környezeten, a jól végzett munka elégedettségén kívül – most is lesz plusz jutalom: a Sziki csapata és a Sziki Naturista Egyesület meghív mindenkit, aki részt vállal a közös munkában Misi és Erzsike által főzött finom meglepetés egytálételre a konyhán!

Legyen jó időnk és süssön ránk a nap!

Ültess egy fát!

Hadd nöjjön karcsú ága,

Tán rátalál egy énekes madárka!

Várunk mindenkit szeretettel,

a Sziki Naturista Egyesület és a Sziki csapata