A sporthét 4. és 5. napján felgyorsultak az események.

Csütörtökön kissé hűvösebbre fordult ugyan az időjárás, de ez senki kedvét nem szegte, egyedül a tó matracos átúszása maradt el emiatt. Érdekesség hogy több női vendégünk dobott kereket mint férfi (pedig ők sem voltak kevesen). Viszont meglepetésre hulahopp karikázásban sem csak nők indultak.


Zsákban futásban is sokan versenyeztek, mind a kicsi, mind a “nagy gyerekek”. Ahogyan mogyorókrémes kenyérevésben se csak a gyerekek jeleskedtek – a felnőttek még többen is voltak és viccesebben majszoltak (a nagy sikerre való tekintettel még repetázni is visszatértek néhányan).
Újdonság volt a kosárra dobás versenyszáma, sokan részt vettek rajta.

Az esti karaoke a hűvös idő miatt bent a nagy faházban volt megtartva. Majdnem minden résztvevő énekelt valamit. Pl. Szolja egy orosz dalt, Rowen a Részegen ki visz majd haza?- című számot a Bikinitől. G. Zoli javaslatára a vége felé holland barátaink együtt énekeltek egy magyar dalt, a magyarok meg együtt egy hollandot. Végül az egész társaság közösen elénekelte a We are the champions-t.

Pénteken újra jó időnk volt, semmi nem állíthatta meg a gyerekeket. Ugyanis ez az ő napjuk volt, lelkesen vettek részt a versenyeiken: 100 méteres futás, távolugrás, fekvőtámasz, jégköpő, mini peca, lufidobó-, dinnye evő verseny, darts, szkander, Mini Sziki Szumó. A dinnyeevő verseny újdonság volt, tömegesen vonzotta nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is (ebben és a jégköpőben ők is indulhattak).

A kora esti díjkiosztáson rengeteg ajándékot kaptak a gyerekek (amiket Szolja és Kata válogatott nagy hozzáértéssel, figyelve az elért pontszámokra, korra, nemre), amiket látva még a legkisebbek szája is tátva maradt.

Az esti gyerekdiszkón a fárasztó nap ellenére is sokáig buliztak a gyerekek.

Az ide feltöltött képek erősen válogatottak – ezeknek a többszöröse készült. Azokat a képeket amin te szerepelsz, Katától tudod elkérni.
E-mail címe: koczankata16@gmail.com