Sporthetünk forró záróhétvégéje

A sporthét szombatjának délelőttjétől a felnőttek újra bekapcsolódhattak az összes egyéni versenybe (100 méteres futás, távolugrás, fekvőtámasz, úszás), illetve lejátszották a strandröplabda és a röplabda döntőjét. Ezt a szlovén csapat nyerte – nekik ezúton is gratulálunk. S. Józsinak – aki e döntőn hősies küzdelmében, egy vetődése során sérült meg – jobbulást kívánunk!

Délután már újra egyre melegebb lett az idő (és a hangulat), jól jött hogy a következő egyéni versenyszám az úszás volt. Kicsit később egy újabb kánikulához illő sporttal, sörivóversennyel folytatták, majd szkanderben mérték össze erejüket a jelentkezők (itt többször elég nehezen dőlt el hogy ki lesz a győztes).

Késő délután az immár hagyománnyá vált testfestéssel lazított a csapat. Ki vászonként, ki festőként végezte, míg legtöbben csak érdeklődve figyelték hogy melyik társunk milyen mesefigurává, akcióhőssé, esetleg állattá változik át szűk két óra alatt.

Az este kezdődő diszkót éjszakába nyúlóan tartotta Sanyi, minden résztvevő jól érezte magát (néhányan emiatt másnap már kevésbé jól 🙂 ).

Vasárnap már a teljes lazulásé és a készülődésé, pakolásé volt a főszerep, de csakis a délben kezdődött díjkiosztás után – ahol a dobogón mindenki megkapta a maga jól megérdemelt elismeréseit!

Az ide feltöltött képek erősen válogatottak – ezeknek a többszöröse készült. Azokat a képeket amin te szerepelsz, Katától tudod elkérni.
E-mail címe: koczankata16@gmail.com