• HU
 • DE
 • NATURIST PARADISE

  About us

  The Szeged-Sziksósfürdő Naturist Beach and Campsite, located on a 5-hectare landscaped area right on the shore of the lake, awaits the naturist guests who are longing for relaxation and recreation.

  Open from the beginning of May 1 till the middle of September, our campsite provides our guests with tent- and caravan sites with electrical connection, rentable caravans and cabins.

  On the beach and in the campsite area there is a snack bar, a fast food restaurant with an open-view kitchen, cold and hot water showers, a relaxation room, and indoor playrooms and outdoor playgrounds for children.

  In our family- and children-friendly campsite we would like to provide you with an unforgettable time spent here with the help of a huge beach, places suitable for outdoor cooking and places where you can do sports. We provide a wide range of programmes, so neither children nor adults will feel bored!

  Come here if

  • you would like to leave the noise of the city behind;
  • you would like to enjoy the fresh air;
  • you would like to feast on homemade meals;
  • you would like to join a great company!

  Our latest news

  Záróhétvégénk lesz szeptember 15-én szombaton és 16-án vasárnap

  Fórummal, sütögetéssel és diszkóval zárjuk az idényt Lassan ennek a szezonnak is a végéhez érkezünk. Szerencsére addig még néhányszor kilátogathattok hozzánk pihenni, sportolni: A Sziki záróhétvégéje szeptember 15-én szombaton, és 16-án vasárnap lesz. Ilyenkor – már hagyományosan – fórumot is tartunk. Nem lesz ez másként azon a szombati napon sem: délben minden érdeklődőt szeretettel várunk […]

  Hullócsillag néző buli

  Hullócsillagnézős, diszkós, sütögetős hosszú hétvége Az idei augusztus 20-i hosszú hétvégét is érdemes nálunk tölteni. Pihenhettek, sportolhattok mindhárom nap a szokásos módokon, viszont vasárnap külön programok is lesznek:

  A Tó Ünnepe a Szikin

  A Tó Ünnepe a Szikin A már hetedik alkalommal megrendezett Tó ünnepe az egyik, ha nem a legjobb volt ezen események közül. Megdumáltuk Petyával a jó időt, Szilviékkel pedig, hogy végre nálunk is tartsanak salsa bemutatót és oktatást, ne érezzük emiatt a kispici távolság miatt mostohának a szegedi kempingünket. És lőn, jöttek, táncoltak és győztek. […]